Press "Enter" to skip to content

“Olo tuntuu nyt tyhjältä” – Alexander Stubb bingetti koko presidenttikauden jo ensimmäisenä viikonloppuna

CC BY 2.0 European People's Party

Presidentti Stubb bingetti koko presidenttikauden virkaanastujaisten jälkeisen viikonlopun aikana. 

“Minun oli aikomus vain hieman vilkaista ensimmäistä työjaksoa samalla, kun syön proteiinipatukkamuhennokseni”, Stubb kertoo. Presidenttikausi kaikkine yllättävine käänteineen oli kuitenkin liian koukuttava. 

“Illalla huomasin, että kausi oli jo lähes puolessa välissä. Siinä vaiheessa hoidin iltatoimet, sanoin vaimolle hyvät yöt ja päätin katsoa enää vain yhden jakson.”

Stubbin suunnitelmat eivät kuitenkaan toteutuneet, vaan hän havahtui hereille vasta kolmelta yöllä presidenttikauden yhä pyöriessä. 

Sunnuntaiaamuna presidentin puoliso Suzanne Innes-Stubb moitti kovasanaisesti presidentin lipsahdusta. Suzanne ei enää pääsisi kärryille tapahtumista, eivätkä he pystyisi nauttimaan presidenttikaudesta yhdessä. Suzannen lähdettyä aamulenkille presidentti Stubb päätti kuitenkin vilkaista vielä yhden jakson, sillä itärajan tilanne oli jäänyt kutkuttavaan vaiheeseen.

“Kausi alkoi kepeänä draamakomediana, jossa seurattiin hallituksen surkuhupaisia möhläilyjä, mutta kääntyi hyvinvointivaltion romahduksen ja globaalien katastrofien myötä jonkinlaiseksi trilleriksi”, Stubb summaa. 

Kauden päätyttyä Stubbille jäi tyhjä olo. Hänestä tuntuu mahdottomalta palata arkipäiväisen triathlonharjoittelun ja Tik tok -videoiden pariin. “Kausi loppui cliffhangeriin ja nyt pitäisi sitten odottaa kuusi vuotta seuraaviin vaaleihin!” 

Tarkemin Stubb ei suostu presidenttikaudesta kertomaan. “En halua paljastaa liikaa, jos jollakulla on kausi vielä kesken. Sen voin kuitenkin sanoa, että jos pidit Last of Usista, pidät kyllä tästäkin.”

Kommentoi

Kommentoitavaa?